Wiek: 25 Dołączył: Pią Sie 07, 2009 13:43 Posty: 589 Skąd: Gdańsk-Nowy Port
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 20:07 Temat postu:
Gdzie Sylwestra polecacie? Pytam bo od paru lat sylwestra spędzałem z ekipą na wyjazdach (polecam Swornegacie tam było najlepiej). Niestety w tym roku ekipa się posypała mam nadzieję że od kolejnego sylwestra wrócimy do tradycji i znów będzie jak dawniej Ale w tym roku muszę radzić sobie sam. W jakich lokalach może być dobrze ? Chyba pójdę do Sfinksa...choć jak ktoś ma inne propozycje gdzie jest dobrze to słucham. Władze miasta w ramach oszczędności nie zaproszą w tym roku Krawczyka, Rodowicz i innych muzealnych eksponatów i ma być klubowo (trzeba przyznać że ta oszczędność może wyjść na dobre. Oto rozkład jazdy http://www.gdansk.pl/kultura?id=6490 . O północy koniec imprezy. Sam jestem ciekaw jak to wyjdzie, bo opcja techno, minimal zapowiada się ciekawie, choć dj nic mi nie mówią. Obawiam się tylko, że może to zainteresować chordy skaczącego jak małpy dresiarstwa w białych czapkach postawionych pod kątem 90 stopni i ich plastikowo-różowych klonów w białych kozakach, mylących techno i muzykę klubową z uła uła w manieczkach albo innych wixach. Więc jako ktoś ma coś sprawdzonego w planach to proszę o sugestię, ,mam nadzieję że ostatni raz i za rok będzie tradycyjnie
PS
O Sylwestrze na patelni wszystko wiem, tradycja starsza od węgla
PS 2
24 kwietnia 2010 roku, w Centrum Stocznia Gdańska wystapią Pendulum DJ'S wraz z mc Verse.. Impreza zapowiada się na jedno z większych wydarzeń klubowych wiosny 2010.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Portal www.MojeOsiedle.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi
zamieszczanych przez użytkowników serwisu. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo
lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną
lub cywilną.